Армониа Атенеа, барокен оркестар

Aрмониа Атенеа, барокен оркестар, Грција Диригент: Џорџ Петроу, Грција Солисти: Реј Ченез, контратенор, САД Mаргарити Мурсини, сопран, Грција, Игор Дурловски, контратенор, Македонија   Цена на билет: 700 Денари
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1454&source=mktickets