Изложба на дела „Роберт Мусил и Првата светска војна“

Изложба на дела „Роберт Мусил и Првата светска војна“ во соработка со Дирекцијата за култура на Владата на Горна Австрија и Австриската амбасада во Скопје   Локација: Голем изложбен салон на Центар за култура „Григор Прличев“