Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Лери Данн и Пријателите (САД)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Лери Данн и Пријателите (САД): Џеј Марсон (САД), Шерил Рене (САД), Даниел (Данска), Џад Николс (В.Британија), Џеспер Норденстром (Шведска), Mатијас  Трол (Шведска), Mортен Џеј (Данска) и  гудачки квартет.   Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „Хајдавеј“ и „Лери Данн и Пријателите“)
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1448&source=mktickets