Рок Симфониjа – Влатко Стефановски и Камерен оркестар – Битола

Рок Симфониjа
Влатко Стефановски и
Камерен оркестар – Битола
Солисти: Михајло Трајковски-Сак, Жарко Јакимоски, Боби Мојсовски.
Диригент: Владимир Димовски
Македонија
Цена на билет: 300 Денари
https://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1472&source=mktickets