Театарска претстава „Име“

Театарска претстава „Име“ од  Александар де ла Пателие и Метју Делапорт режија на Ненни Делместре продукција на Театар Комедија, Македонија
* Поради временските услови, направена е промена во сцената и времето на почеток на настанот.
Цена на билет: 300 Денари
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1442&source=mktickets