Театарска претстава „Кралот Лир“

Премиера на Театарската претстава „Кралот Лир“ од Вилијам Шекспир во режија на Диего де Бреа, во извведба на НУ Турски Театар, Скопје  Р.Македонија   Цена на билет: 300 Денари
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1456&source=mktickets