Театарска претстава „Отело“

Театарска претстава „Отело“ од Вилијам Шекспир во режија на Иван Урумов во продукција на Театар на Бугарската Армија, Софија Р. Бугарија Цена на билет: 300 Денари
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1451&source=mktickets