Театарската претстава „Ана Комнена“

Театарска претстава „Ана Комнена“ од Сашо Димоски во режија на Ненад Витанов и Васил Зафирчев, во продукција на Јордан Хаџи Константинов Џинот Н.Т Велес, Р. Македонија   Цена на билет: 300 Денари
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1445&source=mktickets