ФОТО: „Охридско лето“ на билборди и во Скопје

Реклама за годинешното 58-мо по ред издание на фестивалот „Охридско лето“ осамна на повеќе билборди на различни локации во центарот на Скопје.

Билборд  на фестивалот „Охридско лето“  е поставен и во строгиот центар на Охрид, веднаш наспроти зградата на водечкиот национален телекомуникациски оператор „Македонски телеком“.

dav