Новости

Постари Новости

Звуци од четири гитари синоќа ја исполнија црквата „Света Софија“

Незаборавно музичко патување со четири гитари приреди синоќа италијанскиот квартет „Апеирон“ за многубројната публика на фестивалот „Охридско лето“. Врвните гитаристи од овој ансамбл, Влатко Боцевски,

Повеќе »

Бенсман саксофон квартет-вистинско освежување за публиката на „Охридско лето“

Концерт што долго ќе се памети приреди Бенсман саксофон квартетот кој синоќа настапи на „Охридско лето“  со маестрално музицирање и со внимателно одбран репертоар. Вечерта

Повеќе »

СПОДЕЛИ