Новости

Постари Новости

Емоции, насмевки, солзи – публиката пееше заедно со Амира

Една од најдобрите интерпретаторки на севдалинките, Босанката Амира Медуњанин, синоќа приреди концерт за паметење во рамките на фестивалот „Охридско лето“. Црквата „Света Софија“ беше премногу

Повеќе »

Роберт Биша направи генијален спој на модерна музика и фолклор

Познатиот пијанист Роберт Биша од Албанија синоќа одржа концерт во рамките на фестивалот „Охридско лето“ настапувајќи заедно со  вокалната група „Исо-полифон хор“. Овој исклучително талентиран

Повеќе »

СПОДЕЛИ