Новости

Постари Новости

Пијанистите Сун Хи Јоу и Марко Чампи ја воодушевија публиката во „Света Софија“

Младите и исклучително талентирани пијанисти Сун Хи Јоу од Јужна Кореја и Италијанецот Марко Чампи синоќа музицираа во црквата „Света Софија“ во рамките на музичката програма на

Повеќе »

Концертот на Музичката младина на Македонија ќе може да се следи преку интернет

Камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија(МММ) на 30. јули ќе настапи во рамките на музичката програма на фестивалот „Охридско лето“. Љубителите на музичката уметност

Повеќе »

СПОДЕЛИ