• НОВОСТИ

  Mега популарната виолинистка, светски славната Британка Ванеса Меј, на 12 јули на Античкиот театар во Охрид ќе го отвори 59-тото издание на …

  Директорката на Охридско лето, Наташа Поповиќ го поздрави папата Франциск пред Спомен куќата на Мајка Тереза каде Поглаварот на …

  Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, фестивалот „Охридско лето“ синоќа во црквата …

  Во катедралната црква Св. Софија денеска со почеток од 18 часот ќе се одржи концерт на духовна музика со ансамблот „Ноктурно“ од Србија во рамките на дополнителната …

  Фестивалот Охридско лето е на високото трето место во Европската Асоцијација на Фестивали која вклучува 100 фестивали од 40 земји, оценија делегатите на годинешново Генерално Собрание на Асоцијацијата што се одржа од …

  Новости

  Mега популарната виолинистка, светски славната Британка Ванеса Меј, на 12 јули на Античкиот театар во Охрид ќе го отвори 59-тото издание на …

  Директорката на Охридско лето, Наташа Поповиќ го поздрави папата Франциск пред Спомен куќата на Мајка Тереза каде Поглаварот на …

  Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, фестивалот „Охридско лето“ синоќа во црквата …

  Во катедралната црква Св. Софија денеска со почеток од 18 часот ќе се одржи концерт на духовна музика со ансамблот „Ноктурно“ од Србија во рамките на дополнителната …

  Фестивалот Охридско лето е на високото трето место во Европската Асоцијација на Фестивали која вклучува 100 фестивали од 40 земји, оценија делегатите на годинешново Генерално Собрание на Асоцијацијата што се одржа од …

 • Наши спонзори