Охридско лето ја поддржа националната кампања „Ги запознаеме ретките болести“

Охридско лето се приклучи на националната кампања „Ги запознаеме ретките болести“ која веќе трета година е во организација на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“.Во знак на поддршка на пациентите со ретки болести од синоќа сцената на Долни Сарај блесна во заштитните бои на кампањата, зелена, розева и сина.„Со осветлување на сцената […]

Охридско лето ја поддржа националната кампања „Ги запознаеме ретките болести“ Read More »