д.м.г

Вечерва во Света Софија авторски концерт на Љупчо Коскаров на Охридско лето

Во организација на НУ Охридско лето а по повод Денот на македонскиот јазик вечерва со почеток од 20 часот во црквата Св. Софија ќе се одржи авторски концерт на Љупчо Коскаров заедно со Марина Јаневска – сопран, Илија Белистојаноски – тенор, Иван Трајковски – виолина, Филип Михајловски – канон и Дарко Мариновски – пијано. Програмата

Вечерва во Света Софија авторски концерт на Љупчо Коскаров на Охридско лето Read More »