Видеа

Интервју со директорката на НУ „Охридско лето“

За програмата и новините на најпрестижната културно-сценска манифестација во државата, директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ во утринската програма на МРТ.

Интервју со директорката на НУ „Охридско лето“ Read More »

Охридско лето е кодот на културата на Балканот, кажа Поповиќ пред делегатите на ЕФА на најголемиот културен собир во Гирона, Шпанија

Охридско лето е кодот на културата на Балканот, кажа Поповиќ пред делегатите на ЕФА на најголемиот културен собир во Гирона, Шпанија Read More »