Оптина Пустина, машки манастирски хор

Oптина Пустинa, машки манастирски хор, Русија Диригент: Aлександер Семенов Солисти: Владимир Милер-басопрофондо, Сања Керкез-сопран (Србија), Иван Томашев-бас (Србија), Милена Арсовска-сопран (Македонија)   Цена на билет: 500 Денари
https://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1464&lang=mk&source=mktickets