“Меџик Нешнл”

Tеатарска претстава (концертен шоу) “Mеџик Нешнл” Режисер: Јон Карамитру во изведба на И.Л. Карагиале Национален Театар, Букурешт, Романија   Цена на билет: 400 Денари
https://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1463&lang=mk&source=mktickets