Свечено отворање: ФОРПЛЕЈ Џез квартет

ФОРПЛЕЈ Џез квартет: Боб Џејмс (клавијатури), Неjтан Ист (бас), Чак Лоуб (гитари) и Харви Мејсон (тапани) Оркестарот на Македонската филхармонија Диригент: Емин Џијан   Цена на билет: 2.000 ден. (партер ред I-IV); 1.500 ден. (B и C блок, партер V-VIII); 1.000 ден. (A и D блок)
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1437&source=mktickets