Дуња Симиќ, сопран

Дуња Симиќ, сопран, Снежана Поповиќ Вулета, пијано, Босна и Херцеговина, Хрватска Цена на билет: 300 Денари * Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.
http://mktickets.mk/nastan/dunja-simic-frogs/