Свечено затворање: Театарска претстава „Ничија Земја“

Театарска претстава „Ничија Земја“ според филмското дело на Данис Тановиќ Режија: Александар Морфов во изведба на МНТ – Скопје, Македонија   Цена на билет: 500 Денари
https://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1477&lang=mk&source=mktickets