Театарска претстава „Жаба“

Театарска претстава „Жаба“ од Дубравко Михановиќ Режија: Елмир Јукиќ Во продукција на Камерни Театар 55, Босна и Херцеговина   Цена на билет: 300 Денари * Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.
http://mktickets.mk/nastan/dunja-simic-frogs/