„ОХРИДСКО ЛЕТО“ ЈА ЗАПОЧНА ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ

Започна online продажбата на билетите за годинешното фестивалско издание на „Охридско лето“ на MK Tickets.

Online постапката за купување билет може да се реализира преку нашата веб- страна www.klinika.unet.mk од каде автоматски може да се поврзе на интернет-продажбата за настанот кој корисникот го има избрано од фестивалската програма.

Физичката продажба на влезниците во Дирекцијата на „Охридско лето“  и Билетарницата на Кеј „Македонија“ ќе стартува наскоро.

Во тек се резервациите кои можат да се направат на тел +389 46 262 304 / +389 46 261 304 или на е-маил адресата: reservation@klinika.unet.mk