Новости

Постари Новости

Автентична театарска магија на „Охридско лето“ донесе Словенечкото народно гледалиште „Драма“

Словенечкото народно гледалиште „Драма“ од Марибор синоќа ја отвори драмската програма на фестивалот „Охридско лето“ носејќи ја претставата „Самрак на боговите“ во  режија на еден

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ: Заради најавата за дожд, претставата „Самрак на боговите“ ќе се одигра во Центарот за култура „Григор Прличев“

Театарската претстава „Самрак на боговите“ во продукција на СНГ Драма од Марибор, Словенија наместо на сцената „Долни Сарај“  каде што беше предвидена, ќе се одигра во

Повеќе »

СПОДЕЛИ