Новости

Постари Новости

„Охридско лето“ со православна духовна музика во катедралата „Света Софија“

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, фестивалот „Охридско лето“ синоќа во црквата „Света Софија“ организира  голем велигденски концерт  на кој настапи вокалниот ансамбл „Ноктурно“

Повеќе »

СПОДЕЛИ