Новости

Постари Новости

„Девојчето со жиците“ –драмска понуда на „Охридско лето“

Драмската програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва продолжува со театарската претстава „Девојчето со жиците“ од Марјан Нечак и Маја Хрговиќ, копродукциски проект на  Словенечкиот народен

Повеќе »

Дуото „Сора“ направи магичен спој на традиционални песни и класични композиции

Магичен спој на традиционални песни и дела од класичната музика направи дуото „Сора“ синоќа во црквата „Света Софија“ одржувајќи концерт во рамките на фестивалот „Охридско

Повеќе »

СПОДЕЛИ