Новости

Постари Новости

Пејоска и Клекачкоска-дизајнерки кои невидливото го направија видливо

Колекција современ накит инспириран од дијатомеи, ендемски вид  микроскопски синтетизирачки алги  во Охридското Езеро од дизајнерките Марта Пејоска и Биби Клекачкоска беше отворена синоќа во рамките на

Повеќе »

СПОДЕЛИ