Новости

Постари Новости

Претседателот Иванов присуствуваше на Француската вечер на „Охридско лето“

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов кој е покровител на фестивалот „Охридско лето“ синоќа го проследи концертот на двајцата врвни француски пијанисти кои настапија на

Повеќе »

„Романтична Виена“ на „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со традиционалната Вечер на ЕУ  „Романтична Виена“ во чии рамки ќе настапи познатиот австриски пијанист Роберт Лербаумер. Концертот

Повеќе »

СПОДЕЛИ