Новости

Постари Новости

Канадскиот пијанист Сковородников ќе музицира на „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва со почеток во 21 часот во црквата „Света Софија“  ќе донесе концерт на канадскиот пијанист Еуген Сковородников. Сковородников

Повеќе »

Полска вечер на „Охридско лето“

Во рамките на традиционалната Полска вечер на фестивалот „Охридско лето“ денеска во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот  ќе настапи Вроцлавскиот барокен ансамбл со

Повеќе »

СПОДЕЛИ