Новости

Постари Новости

Мошук: Судбината на уметникот е да им донесе радост на сите луѓе во светот

Без какви било посебни побарувања околу нејзиното сместување и настапот на фестивалот „Охридско лето“ големата оперска певица  Елена Мошук денеска ќе пристигне на скопскиот аеродром,

Повеќе »

Санирано гледалиштето во предворјето на црквата „Света Софија“

Пред почетокот на годинешното фестивалско издание,  „Охридско лето“ заедно со Општина Охрид и Јавното претпријатие „Градски гробишта“  реализираа успешен проект  за санација на гледалиштето во

Повеќе »

СПОДЕЛИ