Новости

Постари Новости

„Охридско лето“ вечерва во знакот на „Бенџамин пијано трио“

Триесеттата вечер на 57-то издание на фестивалот „Охридско лето“ ќе донесе концерт на „Бенџамин пијано трио“. Ова трио го сочинуваат Емир Имеров, виолина (Македонија/Германија), Пијанистот

Повеќе »

Машкиот манастирски хор „Општина Пустина“ ја наполни црквата „Света Софија“

Машкиот манастирски хор „Општина Пустина“ од Русија синоќа ја наполни црквата „Света Софија“ настапувајќи во рамките на музичката програма на 57-то издание на фестивалот „Охридско

Повеќе »

СПОДЕЛИ