Новости

Постари Новости

Публиката на „Охридско лето“ ќе ужива во два сопрани и пијано

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва ќе донесе два настани во катедралната црква „Света Софија“ . Познатите сопранистки, сестрите-близначки Билјана Стафансон и Љилјана Јовановиќ 

Повеќе »

СПОДЕЛИ