Новости

Постари Новости

Прекрасна концертна вечер со италијанскиот виолинист Франческо Дорацио

Прекрасна концертна вечер во Света Софија приреди синоќа италијанскиот виолинист Франческо Дорацио за љубителите на класичната музика кои имаа ретка прилика да уживаат со звуците

Повеќе »

Бергман пијано дуо приреди несекојдневна музичка вечер во Света Софија

Љубителите на класичната музика синоќа во акустичната црква Света Софија, во рамки на фестивалот „Охридско лето“, имаа вистинско уметничко доживување со пијано звуците на Канадското

Повеќе »

Претставата „Име“ театарот „Комедија“ ќе ја игра на затворена сцена

Поради неповолните временски услови театарската претстава „Име“ на НУ „Театар Комедија“ закажана за денеска на програмата на „Охридско лето“, наместо на отворена сцена на Предворјето

Повеќе »

СПОДЕЛИ