Кампањи

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ И ОХРИДСКО ЛЕТО ДОЛГИ ГОДИНИ УСПЕШНО ПАТУВААТ НИЗ УМЕТНОСТА

Македонски Телеком е водечки национален телекомуникациски оператор, компанија којашто ја предводи дигитализацијата на општеството и креира одржливи вредности за сите. Како општествено одговорна компанија и верен поддржувач на културните вредности Македонски телеком долги години е Генерален спонзор на најзначајната манифестација „Охридско лето“ чие партнерство се заснова на доверба, разбирање и почит, значајно за развојот на […]

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ И ОХРИДСКО ЛЕТО ДОЛГИ ГОДИНИ УСПЕШНО ПАТУВААТ НИЗ УМЕТНОСТА Read More »

ПИВАРА СКОПЈЕ: СО ОХРИДСКО ЛЕТО СОЗДАВАМЕ МОМЕНТИ ЗА ПАМЕТЕЊЕ

Благодарен сум за ова престижно признание и за можноста која ја имав во изминатата деценија, заедно со мојот тим, да дадеме поддршка и оставиме и свој личен белег во развојот и промоцијата на фестивалот Охридско лето, манифестација каде творат и изведуваат најславните светски имиња на културата, музиката и теaтарот. Вистинска привилегија е да се соработува

ПИВАРА СКОПЈЕ: СО ОХРИДСКО ЛЕТО СОЗДАВАМЕ МОМЕНТИ ЗА ПАМЕТЕЊЕ Read More »

МАКПЕТРОЛ ВОДЕЧКА ЕНЕРГЕТСКА КОМПАНИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР И ПОДДРЖУВАЧ НА ВРВНАТА КУЛТУРА

Макпетрол е водечка енергетска компанија на македонскиот пазар, секогаш подготвена ефикасно да одговори на енергетските потреби на општеството и двигател на економскиoт сектор во Република Северна Македонија. Водечката позиција на компанијата во македонскиот сектор за енергетика се должи на постојаниот стремеж за унапредување на производите и услугите. Овој континуитет се негува, уште од основачките почетоци

МАКПЕТРОЛ ВОДЕЧКА ЕНЕРГЕТСКА КОМПАНИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР И ПОДДРЖУВАЧ НА ВРВНАТА КУЛТУРА Read More »