Новости

Постари Новости

Гордана Јосифова-Неделковска : Генијалност и скромност така го доживеав славниот маестро Мориконе

Славниот Енио Мориконе и нашата врвна обоистка Гордана Јосифова-Неделковска приредија вистинско уметничко уживање на 49-то Охридско лето. Светски познатиот композитор и диригент Енио Мориконе, кој

Повеќе »

СПОДЕЛИ