Новости

Постари Новости

Гудачкиот квартет „Асасело“ музицираше на „Охридско лето“

Вечерен концерт со музика за гудачки инструменти приреди гудачкиот квартет „Асасело“ од Германија синоќа на фестивалот „Охридско лето“. Младите и талентирани уметници, виолинистите  Ростислав Кожевников,

Повеќе »

Гудачкиот квартет „Асасело“ вечерва ќе настапи на фестивалот „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва со концерт на гудачкиот квартет „Асасело“ од Германија. Ќе настапат виолинистите Ростислав Кожевников и Барбара Штрајл, Јустина

Повеќе »

СПОДЕЛИ