Новости

Постари Новости

Светската виолинистка Ванеса Меј со спектакуларен концерт ќе го отвори 59-тото „Охридско лето“

Педесет и деветтото издание на фествалот „Охридско лето“  ќе биде отворен в петок, на 12 јули, со спектакуларен концерт на светски популарната виолинистка Ванеса Меј

Повеќе »

СПОДЕЛИ