Новости

Постари Новости

Аплаузи и креативен вознес на „Охридско лето“

Моќта на гудачките инструменти синоќа допираше  до восхитениот слушателски аудиториум што ја исполни црквата „Света Софија“ преку впечатливата интерпретација на квартетот „Филхармонија“. Гудачкиот состав  „Филхармонија“

Повеќе »

Кралскиот секстет „Д’Квин Сикс“ приреди уникатен и незаборавен концерт

Совршена изведба на членовите на акапела секстетот „Д’Квин Сикс“  кои вчеравечер во катедралната црква „Света Софија“  приредија незаборавен концерт за бројната публика.  Со нивното акапела

Повеќе »

СПОДЕЛИ