Новости

Постари Новости

Годинешното „Охридско лето“ – вонвременско уметничко доживување

Годинешното 57-то „Охридско лето“ измина во знакот на беспрекорна реализација, полни гледалишта, позитивни  критики и задоволни уметници, изјави на завршната прес-конференција директорката на фестивалот „Охридско лето“ ,

Повеќе »

СПОДЕЛИ