Новости

Постари Новости

Селекторот Љутков ќе гостува на фестивал на малцински театри во Ниш

Директорот  на Новосадскиот театар, Валентин Венцел, деновиве е гостин на фестивалот „Охридско лето“ .   Како што информира селекторот на драмската програма на „Охридско лето“, Зоран

Повеќе »

Најдоброто вино од „Тиквеш“ во рацете на француските уметници

Винарската визба „Тиквеш“, на уметниците од гудачкиот квартет „Диотима“ од Франција кои настапија синоќа на „Охридско лето“ им подари вино „Вранец Special Selection“   брендирано со логото на

Повеќе »

СПОДЕЛИ