Новости

Постари Новости

СООПШТЕНИЕ: Куклената претстава „Тоби“ наместо на малата ќе се одигра на големата сцена во Центарот за култура „Григор Прличев“

Заради зголемениот интерес за куклената претстава „Тоби“ што ќе ја изведе Театарот за деца и младинци од Скопје на фестивалот „Охридско лето“,  наместо на малата

Повеќе »

Шпанска вечер на „Охридско лето“

Шпанската вечер на фестивалот „Охридско лето“ вечерва ќе донесе настап на  сопранистката Еугениа Боикс и пијанистката Ана Ферер. Концертот ќе се одржи во црквата „Света

Повеќе »

СПОДЕЛИ