Новости

Постари Новости

СЛОВЕНЦИТЕ ЈА РАСКАЖАА „ИЛИЈАДА“ НА МИКРОФОНИ – ЗАВРШИ ОХРИДСКО ЛЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СЛОВЕНЦИТЕ ЈА РАСКАЖАА „ИЛИЈАДА“ НА МИКРОФОНИ – ЗАВРШИ ОХРИДСКО ЛЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА) Изведбата на претставата започна како концертна верзија на една опера, актерите во формална облека,

Повеќе »

Со дела од македонски композитори заокружена музичката програма на „Охридско лето“

Врвните членови на македонската културна сцена и членови на Сојузот на музички уметници на Македонија синоќа во рамките на фестивалот „Охридско лето“ одржаа целовечерен концерт

Повеќе »

СПОДЕЛИ