Новости

Постари Новости

„Потполно нешто друго“ – врвно естететско доживување за публиката

Стоечки овации, восхит и креативен вознес  донесоа уметниците од словенечкиот состав „Балкан Нуево“ предводени од светски познатиот кларинетист Горан Бојчевски, Гудачкиот квартет од Македонија и

Повеќе »

Шпански танци со усна хармоника и пијано вечерва на „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва продолжува со концерт на шпанските уметници Антонио Серано и Констанца Лехнер. Виртуозот на усна хармоника Серано заедно со

Повеќе »

СПОДЕЛИ